Referenssit

Kainuu sote

Kainuun sote organisaatio on valinnut tekoälyavusteisen simulaatiopelin esimiesten kehittämiseen. Valinta toteutettiin avoimen kilpailutuksen kautta.

Best-Hall Oy

Esimiehille suunnatulla tekoälyavusteisella simulaatio-opetuksella on saatu hyvää vaikuttavuutta henkilöstökehittämiseen Best-Hall yrityksessä.

LAB, LAB University of Applied Sciences

Ammattikorkeakoulu LAB käyttää simulaatio-opetusta alueen yritysten esimiestaitojen kehittämiseen HENTU-hankkeessa (HENTU = henkilöstötuottavuuden kehittämishanke).

XAMK

Kilpailutuksen myötä on simulaatio-opetuspeli valittu hyödynnettäväksi päiväkotijohtajien johtamisosaamisen kehittämiseen.

Oulun yliopisto ja Lapin yliopisto

Oulun yliopiston ja Lapin yliopiston opetuksessa on usean vuoden ajan käytetty tekoälyavusteista simulaatio-opetusta. Opetuspeliä hyödynnetään organisaatiopsykologian, työhyvinvointijohtamisen sekä vuorovaikutusjohtamisen opetuksessa. Vuorovaikutussuhteet-kurssissa simulaatiopelillä toteutettavan harjoitustyön osuus on 2.5 opintopistettä.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, JAMK

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa on jo usean vuoden ajan käytetty johtamisen opinnoissa tekoälyavusteista simulaatio-opetusta.

The Virtual AI Summit Hong Kong

Tekoälyavusteinen esimiesten työnohjaaja AIMO on valittu esiteltäväksi virtuaalisessa seminaarissa, jossa esitellään uusinta tekoälyteknologiaa.

Työturvallisuuskeskus TTK

Uudessa Työsuojelun Taloudelliset vaikutukset -oppaassa suositellaan simulaatio-opetuspeliä, jolla voi harjoitella esimiestyön vaikutuksia työelämän laatuun ja talouteen.

Muhoksen kunta

Tekoälyavusteinen simulaatiopeli on valittu työvälineeksi Muhoksen kunnan kehittämishankkeeseen. Hankkeen tavoitteena on saada parempaa vaikuttavuutta ihmisten johtamistaitojen kehittämiseen hyödyntämällä uusia digitaalisia ratkaisuja. Hanke on saanut KEVA kehittämisavustusta.

Marko Kesti

Toimitusjohtaja
Puhelinnumero +358 (0)40 717 8006
Sähköposti: info@playgain.fi

Ota yhteyttä