Tietoa Playgainista

Yritys

PlayGain on spin-off-yritys Marko Kestin tieteellisestä tutkimuksesta. Perusajatuksena on, että organisaation kehitystä voidaan edistää yhdistämällä vankka tieteellinen perusta ja pelilllistäminen.

Perustimme yrityksen Mekiwin, asiantuntijoiden ja bisnesenkelien kanssa. Ensimmäinen tuote oli Tuottava esimies -simulaatio, joka sisältää tieteellisen tutkimuksen avainteorioita ja havaintoja. Toinen vaihe oli hyödyntää tekoälyä simuloinnissa ja luoda pedagogisesti toimiva oppimispeli.

Intohimomme on luoda innovatiivisia uuden sukupolven ratkaisuja organisaation kehittämiseen.

PlayGain Ltd

Osoite: Rantakukantie 1 B 9, 90540, Oulu, Finland

Puhelinnumero Toimitusjohtaja Marko Kesti +358 (0)40 717 8006

Sähköposti: info@playgain.fi

Tiimi

Marko Kesti, M.Sc., Dr., title of Docent at HRM-Performance

Marko Kesti, M.Sc., Dr., title of Docent at HRM-Performance

CEO and Research

Toimin tutkimusjohtajana Lapin yliopistossa. Tohtorin tutkinto suoritettu vuonna 2012 ja johdan nyt inhimillisen pääoman tuottavuutta koskevaa tutkimusohjelmaa. Dosentuuri inhimillisen tutkimuksen johtamisessa ja inhimillisen pääoman tuottavuudessa. Olen kirjoittanut useita kirjoja tutkimuksestani ja esittelen aktiivisesti tutkimustuloksia konferensseissa ja seminaareissa. Intohimoni on tutkimustulosten hyödyntäminen organisaatioiden inhimillisen pääoman suorituskykyn analysoimisessa ja kehittämisessä. Kaikki analyysityökaluni ja kehitysmenetelmäni ovat laajalti käytössä suomalaisissa yritys- ja kuntaorganisaatioissa.
marko.kesti@playgain.fi
Terhi Kesti, M.Soc.Sc. (Man.), eMBA

Terhi Kesti, M.Soc.Sc. (Man.), eMBA

Finance, HR, and customer coaching

Minulla on 20 vuoden kokemus tuotejohdosta ja henkilöstöhallinnosta.
Pro gradu-tutkielmani koski PlayGainin tuottavan johtajuuden simulointipelin pelaamisen ja oppimisen kokemuksia. Erityisiä kiinnostuksen kohteitani ovat tilannekohtainen johtajuus, tuottavuus ja QWL.
Olen ollut puhujana johtajaseminaareissa ja pelin ohjaajana. Esitykseni on tarkoitettu auttamaan esimiehiä tulemaan uskottavammiksi tunnustamalla heidän johtamistoiminnan pyrkimyksiä.
terhi.kesti@playgain.fi

Juha Sääski, MSc., Phd.

Juha Sääski, MSc., Phd.

Marketing, sales and customer support

Innostava ja motivoitunut asiakastyytyväisyyden kehittämiseen PlayGain-tuoteperheen avulla.
juha.saaski@playgain.fi
Jani Kaipainen

Jani Kaipainen

Board member, advisor

Visionääri, tekniikan yrittäjä. Kiinnostunut tekoälyn eettisestä kehityksestä ja hyödyntämisestä. Ikuisesti utelias tuntemattomasta. Muut kiinnostuksen kohteet: avaruuden tutkimus, kvanttifysiikka.
jani.kaipainen@mekiwi.org

Jaakko Asikainen

Jaakko Asikainen

Technical Advisor

Haluan saada asiat tapahtumaan ja luoda tiimejä ja tuotteita. Todellisessa elämässä tähtitieteilijä, sukeltaja ja kiertelijä.
jaakko.asikainen@mekiwi.org
Begüm Doğan

Begüm Doğan

Marketing Advisor

Markkinointipäällikkö at Mekiwi ja LeaderMind-projektin markkinointineuvoja, myös “AIMO”-robotin ystävä. Innoissaan mukaansatempaavista teknologioista ja rakastaa taidehistoriaa. Henkilökohtaisessa simulaatiossa olen matkaaja, mentori, muusikko ja 3 kissan äiti.
begum@mekiwi.org

Aimo Leadermind

Aimo Leadermind

The leardermind AI-robot.

Minun älyni perustuu kahteen eri periaatteeseen, dataohjatussa niin sanottuun ei-ohjattuun oppimiseen (jotkut sanovat unsupervised learning) ja malliohjatussa vahvistettuun oppimiseen (reinforment learning taas jotkut puhuvat…). Lasken työelämänlaatuindeksin ja autan ja annan hyviä neuvoja Sinulle johtamiseen.

Kumppanit

Ota yhteyttä

Marko Kesti

Toimitusjohtaja
Puhelinnumero +358 (0)40 717 8006
Sähköposti: info@playgain.fi

Ota yhteyttä